Viktig information

Bästa besökare

Museet är öppet. Vi ber alla besökare att respektera de rekommendationer som råder.

Håll avstånd till andra besökare.

Tvätta händerna ofta och noggrant och/eller använd handsprit (finns i receptionen).

Hosta och nys i armvecket.

Om du har förkylningssymptom ska du stanna hemma.

Visa hänsyn till och omtanke om andra besökare.

Tänk på att personer i riskgrupp kan finnas i din närhet.

Vidare information

Utställningarna är öppna. Observera att arbete med kommande utställningar pågår och att vissa rum därför är stängda.

För deltagare i Kulturjakten finns häften att hämta i receptionen. De kan även laddas ned via hemsidan (här).

Anmälan till sommarens Stadsvandringar görs via telefon 0911-126 15 eller i receptionen. OBS! Vi tar inte emot anmälningar per epost.

Betalning för Stadsvandring samt i vår museibutik görs med fördel med swish (123 454 1934).

Gemensamt ansvar

Även om vaccinering pågår och smittotalen är låga måste vi hjälpas åt för att hålla smittspridningen nere. Vi har alla ett gemensamt ansvar.

Vänligen

Personalen