Viktig information

Bästa besökare

Tisdag den 29 juni klockan 9.00 öppnar museet för besök igen. Vi tar emot ett begränsat antal besökare åt gången och vi påminner om att alla ännu måste följa de restriktioner och rekommendationer som råder.

I museets lokaler får vistas maximalt 25 personer samtidigt.

Med anledning av maxantalet besökare ber vi er att besöka museet i mindre grupper. Stora grupper kan behöva delas.

Håll avstånd till andra besökare.

Tvätta händerna noggrant och använd handsprit (finns i receptionen).

Hosta och nys i armvecket.

Om du har förkylningssymptom ska du stanna hemma.

Visa hänsyn till och omtanke om andra besökare.

Tänk på att personer i riskgrupp kan finnas i din närhet.

Vidare information

Utställningslokalerna öppnas den 29 juni. Observera att arbete med kommande utställningar pågår och att vissa rum därför är stängda.

För deltagare i Kulturjakten finns häften att hämta i receptionen. De kan även laddas ned via hemsidan (här).

Anmälan till sommarens Stadsvandringar görs via telefon 0911-126 15 eller i receptionen. OBS! Vi tar inte emot anmälningar per epost.

Betalning för Stadsvandring samt i vår museibutik görs med fördel med swish (123 454 1934).

Skulle pandemiläget förbättras kommer fler aktiviteter att anordnas och annonseras här på hemsidan och via Facebook.

Skulle pandemiläget försämras kommer vi att meddela nya restriktioner här på hemsidan och via Facebook.

Gemensamt ansvar

Även om vaccinering pågår och smittotalen är låga måste vi hjälpas åt för att minska smittspridningen. Vi har alla ett gemensamt ansvar.

Vänligen

Personalen